2015-ös esküvői színtrendek

2015-ös esküvői színtrendek

0 1578

Melyek lesznek idén a legdivatosabb esküvői dekorációs színek?

Íme a 2015-ös esküvői színtrendek!

Ahogy a divat világában, úgy az esküvők világában is megtalálhatóak az évről évre megújuló színtrendek. Idén a következő színekre lesz érdemes figyelnünk, hiszen ezek lesznek a legdivatosabbak az esküvők körében:

2014-ben az orchidealila, azelőtt pedig a smaragdzöld volt az év esküvői színtrendje. Idén bejelentették: a “Marsala” lesz a 2015-ös év színe! 

„A burgundi és a barna között található 18-1438-as kódszámú Marsalának gazdag, földes színvílága van, ami egy olyan semleges, de más színekkel kontrasztos árnyalat, melyet kiválóan lehet alkalmazni a belső terek kialakításánál is. A Marsala egy merészen hívogató, vakmerő szín, ami magabiztosságot és stabilitást nyújt, miközben táplálja a testet és a lelket. A robusztus borpárlathoz hasonlóan, amiről a nevét is kapta, a Marsala egy ízletes és kiadós étkezés gazdagságát foglalja magában, míg a szín vörösesbarna gyökerei egy kifinomult, természetes, földközeli érzést keltenek” – mutatja be az uniszex árnyalatot a Pantone.

Annak ellenére, hogy a sötétvörös általában inkább az őszi és téli esküvők főszereplője, a Marsala valójában egy nagyon sokoldalú esküvői szín. Semlegesebb pasztell színekkel vagy akár a fényes korallal és a naranccsal párosítva igazán könnyed nyári hangulatot varázsolhatunk az esküvőnkön. 

Ti milyen színeket terveztek a nagy napra?

marsala00-r

marsala_eskuvo_dekor_2015

marsala_panton_ev_szine_2015

marsala_eskuvo_dekor

marsala_eskuvo

marsala02-r

Képek forrása: Pantone és Pinterest