Esküvői színtrendek – pasztell kombinációk

Esküvői színtrendek – pasztell kombinációk

0 2404

Egy esküvő vizuális megtervezésénél a legelső dolog kitalálni, hogy milyen stílusban képzeli el a pár az eseményt, milyen hangulat- és színvilág illene legjobban az egyéniségükhöz.
Az esküvői témák közül az elegáns, glamour-os hangulatok mellett ma a könnyedebb, vintage és rusztikus témák, valamint a virágos, biciklis bohém hangulatú esküvők is nagyon népszerűek.
A témához választott színek és színkombinációk mellett érdemes figyelembe venni, hogy milyen évszakban van az esküvő, illetve hogy olyan helyszínt válasszunk, aminek alap látványvilága és atmoszférája is illeszkedni tud majd az esküvő hangulatához.

A fehér mellett a pasztell árnyalatok mindig nagyon népszerűek, minden stílushoz jól illeszkednek és bármelyik évszakban választhatók. A barackos, rózsaszínes árnyalatok mellett idén nagyon kedveltek a kék, a zöld, a barna és a szürke pasztelleles árnyalatai is és ezek színkombinációi.

Vintage pasztell

pasztell-vintage2

vintage pasztell esküvő

pasztell-vintage3

Rusztikus pasztell

rusztikus pasztell rusztik rusztikus esküvő

Retro pasztell

retro pasztell esküvő retro pasztell esküvő

Egy-egy markáns, sötét színnel különleges és elegáns hatást érhetünk el, ha pasztell árnyalatokkal kombináljuk. Ilyen például a 2015-ös év színe, a marsala, ami önmagában az őszi esküvőkhöz illeszkedik a leginkább, de púderes árnyalatokkal nyári esküvőkön is bátran használhatjuk. A sötétkék, a sötétbarna vagy a sötétszürke komolyságát is lágyíthatjuk pasztell színekkel, amelyek kombinációja szintén nagyon népszerű a 2015-ös és 2016-os esküvői szezonban. marsala marsala pasztell esküvő pasztell sötétkék esküvő

szürke, pasztell esküvő

Természetesen a csillogás és pompa alapszíne, az arany sem maradhat ki a felsorolásból, aminek különböző árnyalatai a sárgától a rózsáig szuper trendinek számítanak az idei évben és pasztell árnyalatokkal szintén remekül kombinálhatók.

pasztell esküvő pasztell esküvő pasztell arany esküvő

pastelgold

További inspirációt és a képek forrásait megtalálod Pinterest oldalunkon.

Esküvői kiegészítőinket megtalálod webshopunkban, válogass kedvedre!
Termékeinket saját kivitelezésben készítjük, ezért szinte bármilyen egyedi igényt is szívesen megvalósítunk.
Továbbá vállaljuk esküvők és egyéb rendezvények teljeskörű vizuális tervezését és kivitelezését is, a meghívóktól kezdve, az öltözködési kiegészítőkön át a helyszíndekorációig (ültető- és menütáblák, asztalszámok, szalvétadíszek, girlandok, háttérdekorációk, háttérfalak, selyempapír virágok és pompomok).
info@decorproject.hu