Használj papírdekorációt a babaszobában!

Használj papírdekorációt a babaszobában!

0 3871

A babaszoba berendezése, díszítése különbözik a lakás többi helységéétől, hiszen a kis lurkó igényei folyamatosan változnak, ráadásul a tesó(k) érkezésével nem csak az elrendezés, de például a dekoráció színvilága is módosulhat, bővülhet. Így kijelenthetjük, hogy a bútordarabok mellett a díszítésnek is könnyen mozdíthatónak, adott esetben cserélhetőnek kell lennie.

Egyszerűen kezelhető, jól variálható és könnyű… Mi az?

Természetesen a papír! Papírból számos olyan dekorációs tárgy készülhet, amik amellett, hogy rendkívül mutatósak, mégsem igényelnek radikális beavatkozást a lakásban: rögzítésükhöz nem kell fúrni vagy vágni, és az áthelyezés vagy éppen eltávolítás sem okoz problémát. Ez ugye kiemelten fontos szempont egy gyerekszobában, ahol pörögnek az események: pelenkázó-szekrény helyére játéktároló kerülhet, a kiságyat idővel rendes ágy váltja fel, vagy akár egy csöppnyi új lakónak is biztosítanunk kell a helyet. Külön öröm, hogy a papírdekoráció mozgatásához nem kell több embernyi erő, szervezés, így olyan gyakran rakosgathatjuk ide-oda, ahányszor csak kedvünk tartja.

Légies, sokoldalú, nem lehet nem szeretni!

A praktikus szempontok mellett érdemes szót ejteni arról is, hogy a papír egy rendkívül jól alkalmazkodó anyag, számtalan alakítási lehetőséggel, így bátran szabadjára engedhetjük kreativitásunkat, ha ezzel az anyaggal tervezünk. Jelenléte pedig a könnyed játékosság hangulatát teremti meg – és pont ez az, amire egy gyerekszobában szükségünk van!

Tehát, (leendő) anyukák, papírra fel! Íme, egy kis ízelítő kínálatunkból:

Selyempapír pompomokat használhatsz fellógatva vagy csokorba kötve.

selyempapír pompomok

A selyempapírból készített rojtos girlandok tökéletesen kiegészítik a selyempapír pompomokat, hiszen ugyanabból az anyagból készülnek.

selyempapír rojtos girland

Papírgirlandokkal egyszerűen színesítheted a babaszobát.

papír girlandok

A különböző papírtípusokból készített virágdekorációk nem csak szépek, de tartósak is.

papír viragok

Petra babaszobájába selyempapír pompomokból csokrot, felfutó pillangórajt és keretezett, selyempapír fodrokból kirakot névkezdőbetűt készítettünk.

Petra babaszoba

Szerző: Bíróné Ujhelyi Anna

Babaszobát tervezel? További inspirációt találsz Pinterest oldalunkon.

Dekorációs kínálatunkat megtalálod webshopunkban, válogass kedvedre!
Termékeinket saját kivitelezésben készítjük, ezért bármilyen egyedi igényt, ötletet is örömmel megvalósítunk.
Írj nekünk: info@decorproject.hu

SIMILAR ARTICLES