Rólunk

Rólunk

A Decor Project egy olyan vállalkozás, amelynek fókuszában a papírdekoráció és a nyomtatott papír áll. Újszerű felfogásban nyúlunk az anyaghoz és igyekszünk bizonyítani, hogy a határai szinte korlátlanok. Bármilyen ünnepi alkalom dekorációja – legyen szó esküvőről, születésnapról, családi, baráti vagy céges eseményről – szinte kizárólagosan papírból is megoldható.
Saját készítésű, egyedi termékeinkkel szeretnénk alternatívát kínálni az egyhangú dekorációs tömegtermékekre, szem előtt tartva vevőkörünk egyéni szempontjait is. A papírdekorációs termékek további előnye, hogy környezetbarátak és könnyűek, így rögzítésük nem igényel drasztikus megoldásokat.

Webshopunkban kész, előre megtervezett dekorációs termékeket kínálunk, amelyekből mindenki egyénileg összeállíthatja az igényeinek megfelelő dekorációt. Egyedi igények szerint vállaljuk események (esküvők, születésnapok, ünnepek) otthonok, üzlethelységek, irodák teljes dekorációs tervezését, kivitelezését és installációját.

Szinte minden termékünk az alábbi színpaletta bármely színében is rendelhető.

Legyen szó lakásdekorációról, családi és baráti összejövetelekről vagy az élet nagy pillanatairól, mi segítünk, hogy megvalósíthasd az álmaidat! Ha valami személyesre és egyedire vágysz, keress bátran bennünket! : )

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.