Szállítás és fizetés

Szállítás és fizetés

1. Fizetéssel kapcsolatos kérdések

A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget utalásos vásárlás esetén előre, a vásárlás közben megjelenő bankszámlaszámra kell átutalnod. A vásárlási információról vásárlás után azonnal kapsz egy elektronikus levelet, amelyben minden fontos infót megtalálsz. Amennyiben az utánvétes vásárlást választod, úgy a termékek vételárát és a szállítási díjat átvételkor, a futárnak kell kiegyenlítened.

Hogyan tudok előreutalással fizetni?

Előreutalásos vásárláskor a fizetendő összeget előre át kell utalnod az FHB Banknál vezetett 18100002-00190948-11010022 számú bankszámlánkra.

Akkor indítjuk útnak a terméket, ha az utalásod 14 óráig megjelent számlánkon. Az utalásokat az FHB-s (bankon belüli) utalás esetén – ha banki nyitvatartási időn belül indítod az utalásod – az utalás elküldése után azonnal látjuk. Más bankokból indított utalásod – ha banki nyitvatartási időn belül indítod – a következő munkanapon jelenik meg számlánkon.

Hogyan tudok utánvéttel fizetni?

Ezt a fizetési módot akkor válaszd, ha a csomagod a futárnál szeretnéd készpénzben kifizetni.

2. Kiszállítással kapcsolatos kérdések

Termékeink kiszállítását Magyarország területén a GLS futárszolgálat végzi. A futárral történő házhoz szállítás ideje 4-5 munkanap. A kiszállítás előtti napon e-mailben értesítünk a csomag feladásáról. A termékeket bélelt borítékban vagy dobozban szállítjuk. A szállítási díjak bruttó árak.

Mennyibe kerül a csomagolás és szállítás?

Előreutalás esetén: 1200 Ft

Utánvétes szállítás esetén: 1600 Ft

20.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes.

Hány órakor érkezik a csomagom?

A csomagot a futár az otthonodba vagy munkahelyedre kézbesíti, ezért érdemes olyan szállítási címet megadnod, ahol napközben elérhető vagy.

  • Normál esetben a futár 8-17 óra között kézbesíti a csomagod, de van lehetőséged egyeztetni a futárszolgálattal, aki, ha tud segít.

A futárcég rugalmassága kizárólag a magas színvonalú vevőközpontúságának köszönhető, de semmiképpen nem kötelező rájuk nézve.

Hol tudom személyesen átvenni a csomagom?

Ha személyesen vennéd át a csomagod, előre egyeztetett időpontban erre van lehetőséged. Személyes átvétel esetén természetesen nem kell sem szállítási, sem utánvét kezelési költséget fizetni.

A személyes átvétel - előre egyeztetett időpontban – a következő helyszínen lehetséges:
1071 Budapest, Damjanich u. 26/b.

 

További kérdés esetén keress minket bizalommal!

info@decorproject.hu